Firma Sigeria group DOO postoji u Kragujevcu od 2014. godine. Raspolaže širokim asortimanom proizvoda i jako je dobro snabdevena proizvodima iz grupe auto delova. Odlikuje nas ljubaznost i ekspeditivnost u radu. Nalazimo se užem centru grada, tačnije u ulici Stojana Protića 47 u naselju Pivara.

U prodaji imamo sve vrste guma, ulja, akumulatora, kozmetike za autoindustriju, delove za traktore, freze, poljo mašine kao i priključne mašine za traktore. Takođe u opusu firme su akumulatori, stacionarne baterije za motore, skuteri, za autoindustriju kao i akumulatori za specijalne potrebe. Od akumulatora, stacionarne baterije izdvojili bismo LONG VIJETNAM, moto baterije YUASA, EXIDE,LANDPORT.

Od starter akumulatora: EXIDE, ROMBAT, FIRECELL, BLUPOLAR, POWERMAX.

U okviru segmenta guma za automobile u ponudi su brendovi TAURUS, MATADOR, KAMA i SAVA.

Od poljoprivrednog programa za gume BKT, KULTOR ( Ruma) i KABAT.

Prodaja poljoprivrednih prikljčnih mašina spada u veoma bitan segment firme Sigeria group. Izdvojili bismo Termometal Adu, i Moravu Požarevac. Veliki asortiman rezervnih delova IMT, IMP, kao i IMT 506.

U firmi Sigeria rade osobe koje su vrlo pristupačne i stručne uz spremnost da izađu u susret vašim specifičnim zahtevima i potrebama.

Sigeria group doo i na novoj lokaciji, Internacionalnih brigada 18. Petrovac u Kragujevcu. Pored delova za automobile, traktore i freze u ponudi su: gume, poljoprivredne mašine, akumulatori, ulja, filteri…Uveli smo usluge vulkanizera, hotela za gume i servis za automobile.